Tvätt å braj

Björn kom hem och vi gick ut och tvättade.
Tvättstugan ligger på andra sidan gården. Ovanför ingången på andra våningen bor det en snubbe som har så jävla mycket växter i fönsterna . Idag hade han ett shysst lilablått ljus.
Jag: Ha ha ha. Han lär ju odla brajja där.
Björn: Ja han lär ju.
När vi kommer närmare ser vi att han faktiskt odlar maja i fönstret. det var väldigt roligt.
Vi tänkte gå ut och ta kort men det var så dåligt ljus så att vi sket i det.

Björn (Edit: Olle) och John kom precis över. De ska som sagt göra en dokumentär om någon mördare som en i deras klass känner. (Trons Sefastsson-varning?) Deras kamera var paj så det var tvungen att styra en nya och den nya kameran fixar inte de gamla banden så de får köpa nya för 350 kr stycket.

Björn har köpt världens blixtrigg från USA för en massa papp. Vi testade den idag. Det var coolt. Jag kan inte se något knappt för jag tittade in i blixten. han har ett coolt program till datorn som man kan koppla in i kameran så att man kan ställa in skärpa och bländare och sånt från datorn och ta externt.

Nu är det ett bra program på tv om den där galningen (Timothy Tradwell) i Alaska som gjorde en dokumentär om björnar och sedan blev uppäten och så kom Werner Hertzog och klippte ihop allt hans material och gjorde en film om det.

John undrar om han blir omnänd i min blogg. Det blir han.
Han undrar om han ska göra något tokigt. Typ pissa på björns nyinköpta blixtar.
Vi får se.

1 comments:

Anonym sa...

I tidigare inlägg stod att läsa att John skulle komma i sällskap med Olle. Frågan som uppstår är i mitt huvud om Björn är Olles alias här på bloggen. Skulle bli lite rörigt i så fall men väldigt bisarrt.

Skicka en kommentar