Mystiskt brev

Idag när jag kom hem låg det tre brev innanför dörren. Av någon anledning blir jag glad när jag får brev.
Det ena var reklam från Mastercard.

Det andra var besked om min tjänstepension (Handelsbanken hade fixat typ 10 kronor i ränta på den efter att de tagit alla avgifter och så).

Det tredje brevet var lite mera mystiskt. Brevet hade ingen avsändare och på poststämpeln stod det ingen ort. Dock var det en parabol på poststämpeln som antingen skvallrar om att den kommer norrifrån (alla rymdbaser och så) eller att den kommer från någon stockholmsförort (al-Jazera). Frimärket satt uppochner, något som jag sett flera gånger på frimärken från Bergslagen. Även emballaget skvallrade om bergslagen. Ett ihopvikt och tejpat A3.
Efter att ha öppnat ligger det en CD i en återförslutningsbar plastpåse av typen "zippo" (inte tändaren).
På plastförpackningen står det "bara instrumentalmusik och lounge". I kuvertet ligger även en kartongbit utriven från en vegitarisk-pzza-kartong. Säcken börjar knytas ihop.
Vid närmare inspektion av kuvertet ser man att det är en kopia av ett aftonbladet uppslag från 30:e januari i år. Titeln lyder "Lilian Akut [..sjuk..])
Journalisterna, Oisín Cantwell och Per-Olof Sännås, har blivit skändade genom att en hatt ritats dit på Per-Olofs bild och ett så kallat unibrow ritats dit på Oisíns bild.

Efter att ha matat in CD:n i datorn ser man att skivan innehåller sju album.
Air - the virgin suicides soundtrack
Beirut - Gulag Orkestar-2006
charlotte gainsbourg-5 55
efterklang - 2007 - parades
Electrelane - 2005 - Axes
jefferson airplane - surrealistic pillow
Pelican - the fire in our throats will beckon the
pelican - 10 inch

Detta plus ett extraspår:
frida_hyvoenen-everybody_hurts



Tack Hawaii-Kråkan.

0 comments:

Skicka en kommentar