Flytta

Jag har en ny het lägenhet som jag kanske med lite tur ska flytta till. Här är en länk på Eniro.
Det är lite som ska styras men med lite tur....

Du Johannes Håll. Om du läser detta kan inte du hojta till någon gång när du är på MSN för jag lär höra med dig hur du tänker göra med gamla lägenheten i VB. Om du inte vill ha den och ingen annan vill det så säger jag upp kontraktet pronto! OM någon annan vill ha den, typ Michaela så hojta till.

3 comments:

Anonym sa...

jag tycker inte om att skriva på kontrakt så jag vill inte ha den.

Anonym sa...

Du kommer ju bli assimilerad. Om kvarteren kring Östermalmstorg är skithög som lockar till sig flugor så är den där jävla ön en läckande påse skit. Nä, vägra innerstan. Du får ju för tusan gå å knyta näven i fickan hela vägen till tunnelbanan. Just jävla typiskt, jävla alliansen som gnäller på sjuka, arbetslösa och arbetsskygga men inte ser problemen med allehanda reklamare kring knuten. Det är ju så man hoppas på en omvänd landhöjning. Nä, bygg en spårväg runt innerstan så folk söder om stan kan ta sig till landslagsmatcher i fotboll utan att behöva bli förbannade redan innan matchen börjat. Å sen om du tar ett lån så kommer du börja inbilla dig att du "äger" lägenheten fast det i själva verket är banken. Rätt vad det är så står du där å tafsar på en moderat valsedel. Det är som Helge säger, upp till kamp, polisen: det är jävulen. Jag menar du kommer ju få en ambulerande polisstation kring knuten. Jo, ja såklart visst finns det fördelar med innerstan. Du får ju konserter precis runt knuten. Men ska vi vara ärliga, har det verkligen gjorts något vettigt i popväg sedan Dylan dök upp en med en strata i Newport 65?Och nåt annat än popmusik lär ju knappast dyka upp inom en snar framtiden i de kvarteren, alla kulturinstutioner är ju bekvämt belägna på promenadavstånd för överklassen norr om slottfan. Inte för att Söder skulle va proletärt på nåt vis. Jag får i och för sig ge dig att tågstationen och andra kommunikationer i krokarna talar för stället.

Anonym sa...

jag vill ju ha men jag måste ju ha en sambo också! nån som vill? hursom hämtar jag ny dator idag så jag kan kontakta lite folk hit och dit. men förresten björn..vem ska ha din lägenhet i 3 månader...hmmmm..kan stäääda fiiint!

Skicka en kommentar