Fyradagars

i all sin ära men man blir ju ganska trött och luggsliten.
Det har vart så mycket i helgen att jag bara ska stolpa upp några få snabba minnespunkter: fast först måste jag äta för annars blir burgarna kalla....

Var ner på skatteverket och deklarerade nyss. Det var folkfest och de hade tillochmed satt upp ett korvstånd.

I alla fall, var hos Poofen i onsdags innan Greenman. Efteråt sov Olle och jag på en 90-madrass och ett täcke på golvet hemma hos Sophie. Olle är starkare än mig och tog allt täcke.

I torsdags var vi hemma hos Valsten och pimplade hela kvällen. Jag somnade på soffan och missade två In Flames-DVDer. Sedan gick vi hem till Poofen och sov.

På fredagen gjorde Farsan och Adam på något märkligt sätt upp att alla bröderna skulle komma till Örebro efter att vi hämtat Ville i Västerås. Det gick jättesegt dit för jag körde och glömde hela tiden att man kunde köra om så jag låg bakom alla lastbilar som fanns. På väg till Örebro missade vi avfarten och vände inte förrän i Kumla. Det var i alla fall väldigt trevligt i Örebro med. Boris och John kom över. Boris berättade rövarhistorier om sina ryska vänner.  Vi körde arhävningstävling på innergården. Jag kom sist Ville och Adam kom på delad förstaplats.

Vi var på rugby förresten. Ola-Bo har börjat spela så vi var och kollade på hans lag. Han var inte med för han kan inte reglerna som visade sig vara ganska komplicerade. Vi trodde det var en enkel seger för örebro med karlstad vann tillslut med typ 5-7. Det roligaste var att det var en gubbe i Karlstad som såg ut som Jay Leno. Jättelikt.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Oj oj oj .

Nu  när jag väl har skrivit fyra inlägg på raken så har jag inget Internet. Det suger ju balle så nu kan jag inte skicka upp det här. Vi får se om det löser sig. Som han som sket i vasken sa.

Kollade förresten på 3 10 to Yuma. Helt Ok westernrulle som bidde lite blödig framåt småtimmarna.

4 comments:

Anonym sa...

det går fan inte en hel vecka utan att du pratar om In Flames. Vad är det du tycker är så bra med dom?

potmo sa...

jag tror deras storhet ligger i deras sätt att uttrycka sig, inte bara musikaliskt, utan även på sidan av scenen. De kan prata med både barn och vuxna utan att bli torra eller kännas förlegade. Detta har de gjort i många år. Deras lägstanivå är förstummande hög.

Anonym sa...

Har du klippt om dig från tysk datafrisyr till bara vanlig datafrisyr? I så fall tycker jag du borde behållt det tyska istället.

potmo sa...

jag skulle vilja påstå att även denna frisyr är ganska tysk. Du ska se om man vattenkammar den hur tysk den blir då.

Skicka en kommentar