Ghost


Jag gjorde ett litet experiment med bilderna jag har tagit med webcameran de senaste två dagarna. Genom att slå ihop alla 7077 bilder och ta genomsnittsfärgen så får man bilden ovan.
Det är liksom snittet av alla bilder. Det är ju lite synd att jag har flyttat skärmen, och kameran.

5 comments:

Anonym sa...

Goddag! Stämmer verkligen detta? tycker du verkar misstänkt flitigt. Är det i själva verket en avancerad GIF-animation? Annars ett fint initiativ som ligger i tiden, det är ju lovvärt att ta till sig något innan man blir tvingad till det...

Hälsar Åge Krüger

potmo sa...

Nej om du undersöker det lite noggrannare så ser du att det är en .png-fil. Jag börjar dock inse redan nu att det här kanske inte var en så där jättebra ide men den får nog vara uppe idag i alla fall.
Det visar sig hur det blir med det. Den är ju ganska coolt i alla fall.
Jag kanske gör så att jag spar bilderna bara och skickar upp ett fint collage senare istället.

Anonym sa...

jag tycker det är superlustigt. Har säkert varit inne 15-20 gånger idag bara för att kolla om du sitter kvar vid skärmen och det gör du varje gång. Superlustigt!

Anonym sa...

Jag tänkte på det där med maten. Kan du inte bli ensam gubbe i förtid. Då är det jätte lätt med mat. Du äter ju dagens lunch ute på jobbet, typ spätta och potatis eller fläsk och löksås. Resten av den tid du måste äta äter du gubba mat. Jag vet inte hur den lagas eller serveras men jag vet vad som ingår. Falukorv, Leksands knäcke, röd mjölk och mandelkubb. Saken är biff!!

Anonym sa...

Jag tycker du ska äta klimp på måndagar. Så det känns ordentligt att det är ny arbetsvecka.

Skicka en kommentar