Mona.


jag trodde aldrig jag skulle skriva det här men Big Ups till Mona Sahlin som valde Bossen före Knugen. Frågan är om det är ett politisk statement. Sedan är det ju en besvikelse att Bruce tar emot henne.
Sen är jag jävligt lack för att jag inte fick några biljetter. Någom måste ju känna någon som känner någon som kan styra en bunt biljetter till mig. Åh Gud du har övergivit mig!

4 comments:

Pappa sa...

Men vafan säger du, Mona är en Apa. Asså hon va säker inte bjuden. Fan nu är jag besviken på dig. Jävla Mona Lover.

Anonym sa...

Rika barn leka bäst. Hon inbillar sig att arbetarklassen utgörs enkom av stålverksarbetare. Han inbillar sig att han är en stålverksarbetare. De kan sitta å bjäbba tillsammans om låtsasminnen från Newark-kravaller och andra förfärligheter. De enda som har haft giltig frånvaro från Nobelfesten är de som tackat nej på grund av integritet; men när visade Mona senast upp någon sådan? Hade Al Gore varit där då hade det blivit andra valser. Nej, fy fan. Hade hon tackat nej för att vara backstage då Dogge rappar i någon reklamfilm hade hon i alla fall varit konsekvent. För övrigt anser jag att Peter Jihde borde ha fått tagit hand om fyrans sändningar från festiviteterna. Men hur tusan tänkte stiftelsen när de beslutade sig för Pippi Långstrump-historien? Inte nog med att det hela tiden ska ältas att Astrid Lindgren borde ha fått Nobelpris, utan nu även detta. Här sitter det hundratals vuxna begåvade människor som tvingas se på något så, ja, infantilt (int på grund av temat, men ärligt, dansen, musiken, nä). Och detta bjäbb om pris till Astrid Lindgren, barnlitteratur i all ära, men den är gjord för barn. Det är den där jävla Harry Potters fel. Snart sagt var enda jävel läser det, för att inte tala om han StiEg, vad tusan är det, det är ju ett jävla hån. Nä, fan Ivar Lo vänder sig i sin grav, åt helvete med fotboll och Nick Carter. Är det det här som är frukten av hundra år av folkbildning?

P.S.

Jag skriver här så slipper jag ha en egen så kallad "blogg".

Anonym sa...

ojojoj först Bruce sen Mona och nu så Gud, alla har det övergivit dig. Kanske dags att inse att du klarar dig bäst utan dem.

Pappa sa...

Det är lätt att va "arbetare" när man är miljonär. Man behöver bara en rutig skjorta.

Skicka en kommentar