Landsberget

Idag var jag, Perran, Poofen, Carro och Hawaii-Kråkan upp på Landsberget. Högst upp är det ett torn som är riktigt läskigt att klättra upp i. Vi inbillar oss att det kanske är fagerstas högsta punkt.

Upp till berget går man på den välronomerade Bruksleden. Uppenbarligen.

Väl uppe såg vi detta citat inkarvat i brädorna. "Stiffo sket på sig här 2008. Det var fan att man fick skämmas". Såhär i efterhand kan man tycka att den utsatta kanske blivigt utsatt för sånna här lustigheter en gång för mycket men det är fan bara han som blir sur så vi kunde inte komma på någon bättre.
Hela gänget: Poofen, Hawaii-Kråkan, Perran, Carro, Potmo.
Det sägs att från tornet så kan man, en klar dag, se sju kyrktorn. Vi räknade till fem och en ungdomsanstalt.
I morgon ska jag åka Arri Elsiläs nyinköpta Älgomobil till skjutbanan och skujta, med lite tur, Älgbössa. Kanske får man bara skjuta salongsbössa men det duger lika bra med. Klockan tre är det Tour de France på pub Port Arthur där man enligt sägnen kan köpa pizza fast de bara har en sort och det är föreståndaren Genaro som bestämmer vad som är på för dagen (alltså det han har i kylen)

3 comments:

Christoffer sa...

hahaha! kasta inte sten i glashus potmo. jag har för övrigt aldrig varit på landsberget, men det ser fint ut.

sten-olof sa...

Det heter välrenomerat - någon bar upp er - för bilväg fanns väl inte.

potmo sa...

Inte för att vi använde den men det går att åka på en bilväg upp om man inte är så petig med att oljetråget ska vara helt tätt efteråt.

Skicka en kommentar