Prag


På tågstationen i Prag. Huvudstaden i Checkien. Typ lika snygg station som den i Kärrgruvan. Den byggdes typ samtidigt med 1898.
John har tappat bort sin biljett till väskorna så han får inte ut sin väska. Sedan får han komma in i ett litet rum med en tjock tysk gubbe i som varit i västerås en gång.
Olle tatuering.
Ciggpack of shame. Jag hade köpt ett paket cigg som jag lånade ut till Boris. Dagen efter hittade jag ett paket i Boris säng och frågade om det var mitt som de legat sönder. Boris sa ja. Jag rökte på dem hela dan tills Boris avslöjade att mitt paket låg på rummet och att han hade hittat paketet på bilden på backen på kvällen innan och spart det för namnets skull.
Vi tvingade Boris röka en som straff sedan slängde vi paketet i en soptunna där en luffare tog det. Han blev väldigt glad för att vi slängde ett helt pack cigg.
Boris har testat "snus" (Tuggtobak).
Sista kvällen. Börjar bli lite sega.
När vi skulle dra från rummet hittade vi ett hål i väggen bakom ett skåp. typ 1x1m. Vi la in ett par bärs och ett brev däri.
Boris har skämtat till det (igen) och sprutat vatten på en sovande John. John tyckte det var skitkul.
På tåget från Köpenhamn. When in rome, do as the romans. Därav elefantölen. 7.2% ganska gott.
Ett paket filterlösa Viking. Boris rökte själv två paket på en dag.
På tåget till Prag. Startrekkstolar.
På rummet. Mycket fint.
Jon slappar. Spana in den stilrena affishen.
Vi trodde det var snus. Lyckan var gjord. Vi hade slut. John köpte två dosor innan vi kom på att det var tuggtobak.
Vi åkte segway. Här stilar Jon ett ögonblick efter att han nästan hade ihjäl sig på den.
Sista dagen tänkte vi lyxa till det. Den här krogen hade som specialitet att man kunde få maten flamberad och då tog herrarna på sig brandhjälmar och drog på saftblandaren. Det var kul en av tjugofem gånger.
En till bild på Prags stora fina station. Se i bakgrunden att perrongen är en decimeter över rälsen. Snyggt.
The gang utanför stationen i Köpenhamn. Från Vänster Boris, Nisse, John, Olle
På tåget från köpenhamn så kom det en dam med amerikansk brytning som sa att hon hade blivit av med sin plånbok. Konduktören sa åt hänne att hoppa av. Någon köpte en biljett åt hänne och när hon kom och satte sig igen så klagade hon på att ingen hade något hjärta och lät en amerikan som hänne stå utblottad på gatan utan hjälp. John sa åt hänne att gå till konsulatet i Köpenhamn så hon kunde åka hem till Florida. Sedan brände hon av med en liten vinare (som hon då borde köpt för sina sista pengar. Bra prio!)
På Berlin Hauptbahnhof.
Olle och jag kom på att det var kasst att släpa på kallsonger ända till prag så vi köpte när vi kom fram istället. Olle missade att det stog XXL på Y-frontarna.
Olle och jag med snygg och stilren "B"-tatuering. Gjord i en f.d. öststat. Klå det.

2 comments:

Anonym sa...

Knappast att det är Olles tatuering på bilden. Man ser ju din leverfläck!

potmo sa...

Uppmärksamt. Dewt är helt rätt. Lite läskigt att du vet det bara :)

Skicka en kommentar