Robinson

Nu har vi snickrat klart ett nytt spel för Tv4 nämligen Robsinson. Man spelare mellan fem och sju spelare mot varandra i ett par små enkla spel. Check it out here

4 comments:

Anonym sa...

fett.. wacombord äger ju i dessa spel..

peter sa...

Inte så hett med trackpad väl?

Ni borde lägga in ett ljud som signalerar att spelet börjar strax. Man orkar ju inte sitta och stirra på den tabben medan man väntar på att det ska bli tillräckligt många spelare. Och sen när man kollar dit nästa gång är man redan på andra spelet.

Dessutom går det ju att se hur dom andra klarat sudokut.


Gnällgubbe

potmo sa...

Du är inte den första som säger det. Varken trackpad, pling när spelet börjar eller hur man klarat sodukot.

Trackpad är inte mycket att göra åt när alla spel är med musen.

Ett ljud när det börjar och lite tick sista fem sekunderna tycker jag man kan bjuda på och det är bara något som vi prioriterade bort i stridens hetta.
Det kommer uppdateringar med fler spel och då ska vi lägga in ljud där.

Att man ser resultatet på sudokut är för att det är så djävla svårt. Vi ville att man alltid skulle få en poäng. Grundtanken var att man skulle vara kapital kron-sopig om man skulle misslyckas helt och få noll poäng. Nu blev det inte riktigt så. Men vi vill fortfarande att det ska vara avklarbart.

Soduko är ju en sådan gren man kan slå igenom på helt och gå från en förstaplats till en sista. Spreaden på poänge kan bli väldigt stor.

Sedan ber jag om ursäkt för att ajg antagligen konsekvent stavat fel på sokudo.

peter sa...

Nu sitter jag på jobbet så nu ska jag unna mig att testa medmusen. Och om det var medvetet med soduko (?) så är det ju bara bra. Jag är ursopig på det och sneglar gärna på dom andra, he he.

Skicka en kommentar