Gustav Larsson Kapten i Girot


Extra Extra! Svensken Gustav Larsson kommer att vara Kapten i Girot nu i vår för Danske CSC.
CSC har ju som bekant den danske storcyklisten/krondoparen Bjarne Riis som stallchef. Vi får se hur det här går men vi kan ju faktiskt få en svensk i topp tio i år.
Gustav har cyklat för det fina märket Crescent '01 -'02. Han blev proffs 2003 för Fassa Bortolo. Sedan körde han för "svensklaget" Française des Jeux 2006, Unibet 2007 och nu CSC.


I Helgen har jag vart på först CDOASS på Berns. Berns är ju grymt. De har en restaurangdel, tror jag, som var riktigt cool. Jon var här och sa hej från Ume. På lördagen var vi på Håkan H som körde en lite-mer-än-två-timmar-lång-spelning som var riktigt ruskigt bra. Jag har nog vart på Håkan 10ggr nu och jag har fortfarande inte sett en dålig.

Idag på söndagen så har det vart väldigt fint väder. Madelene och Jon och jag var runt i solen och gick.

Snart är det första Maj. Sedan floppen förra året i Norberg förra året då vi bara var sex pers i tåget har partiet bestämt att det inte blir något tåg i år. Istället så ska det vara en lunch på Restaurang Engelbrekt. Jag har inte än bestämt mig om jag ska bojkotta 1:a Maj i Norberg för första gången på 22 år eller om jag ska åka dit och sura i protest.
Vi får se.

1 comments:

Anonym sa...

Tror du Flashback skulle hänga ut sina användare så där naket med förnamn? Jag har iallafall inte blivit informerad om några förändringar i namnpolicyn.

Skicka en kommentar