Sopspelet

Obatix Crew med Perran i spetsen har gjort klart Sopspelet. Fler bilder hittar ni på Swedish Game Awards sida

3 comments:

Björn sa...

gött! hoppas de kammar hem lite fler priser i år.. trist man inte är där och kan sälja samma story till 4 separata landsordstidningar i år igen.. hel OT så tänkte jag be någon vänlig själ om hjälp med att göra ett litet program i automator som vid ett givet klockslag startar ett program och sedan vid ett annat klockslag ett par timmar senare slår av sagda program igen och upprepar detta varje dag.. kanske till och med så avancerat att det kollar vad som ligger i en speciell mapp och öppnar alla filer i den mappen med tidigare nämnda program..
satt och pillade igår och lyckades få programmet att starta automatiskt och slå av sig automatiskt men att programera in avstägningstimern övergick mitt förstånd så det fungerade bara en gång (för att klockan var lika mycket som när jag gjorde funktionen sen slog det av sig på en gång..) hjälp tack

potmo sa...

Jag har vart på det där med automator förrut och det är inte som lätt som det utger sig för att vara. Är det Photoshop förresten?

I alla fall lababde jag nu lite på morgonkvisten så gör såhär i Automator med events:

Öppna program - Photoshop

Hitta finder-objekt - bildmappen
--där typ är mapp

Hämta mappinnehåll
--X upprepa för hittade undermappar

Öppna finder objekt
--Öppna med Photoshop

Avsluta programmet
--Photoshop

Trixet sedan för att köra det här en gång per dag är att du öppnat iCal och lägger in en ny påminnelse.
Sedan sätter du "påminnelse" till "kör script" och väljer ditt automator workflow. Sedan klickar du i "varje dag" i "upprepa".
Antagligen får du göra ett nytt event för att avsluta programmet.
kanske kan du göra ett event per veckodag och ställa in upprepa varje vecka för att det inte ska köras på helgerna.

bjorn sa...

ja som jag har det nu så har jag i ical att det skall öppna en .t**e*t fil vilket öppnar programmet vilket den också upprepar varje natt kl 02.15 så om jag då alltså bara gör en automaterfunktion som säger sluta programmet och lägger den kl 0730 varje dag i ical.. bra idé men lite mongo att man behöver ical och inte kan sätta in ett klockvärde direkt i programmet..
problemet med att bara ha det i ical som jag har det nu är att programmet i fråga drar ner internethastigheten för alla i lägenheten så om man är borta en dag och glömmer funktionen så kan ingen surfa.. tack för hjälpety skall betatesta detta under helgen..

Skicka en kommentar